2023. szept. 14-16. Martos. Megrendezésre került az Indián nyár Rocklegenedákkal c. rendezvény a Marthos PT szervezésében. A programsorozat az első napon kínált élőzenei felhozatalt, nem is akármilyen rocklegendákkal:

Szeptember 14. (csütörtök)

17.00 Kapunyitás
18.00 Vadkerti Imre, Vikidál Gyula
19.00 KerecseN
20.30 HU-ROCK – az Edda, a Bikini, a Beatrice és a P.Mobil slágerei egy helyen

A nyitónapon, csütörtökön kifejezetten sokan gyűltek össze, és várták a rendezvénysátor alatt a rocklegendát, Vikidál Gyulát, aki az ifjú Koppánnyal, Vadkerti Imrével közösen lépett fel. A legismertebb, mondhatni legendás dalokat hatalmas tapsviharral díjazta a közönség. A koncert után sorokban álltak a rajongók, hogy közös fotót készíthessenek Vikidál Gyilával és Vadkerti Imrével.


Az izmos nyitást a régióban jól ismert Kerecsen zenekar folytatta legalább akkora lendülettel, melyet maga Vikidál konferált fel, elismerő szavak kíséretében. A Kerecsen lemezbemutató koncertet tartott, rajongóik közül sokan ellátogattak a rendezvényre.
Az est utolsó harmadában a HU-ROCK feldolgozásában csendültek fel a magyar rockzene legendás dalai, mint a Bikini zenekar mindenki által ismert szerzeményei, de helyt kapott a repertoárban az Edda, a Beatrice és a P. Mobil feldolgozások sora.
Az Indián nyár második és harmadik napján külön fellépő ugyan nem volt, de a szüreti mulatságként is értelmezhető rendezvénysorozat folytatódott a FaPuma büfé környékén: tomboladíjakkal, burcsákkal, sütögetéssel és a méltán híres YouTube DJ-vel.